fredag 4 maj 2018

Valborgsmässoafton

Vi längtar efter värmen, men våren kan bjuda på fina vyer ändå ...

                                Bild: Rossen.

På valborgsmässoaftonen var det riktigt grått och kallt. Åke och jag fantiserade om att vi skulle hitta på något trevligt, men vi sa:

- Annat väder var det 1968 då vi förlovade oss. En sådan sommarvärme, som den dagen har det nog aldrig varit sedan dess.

På eftermiddagen bestämde vi oss ändå för att åka till Västerås och titta in på Ikea. Vi behövde 8 nya hjul till diskmaskinen, som vi köpte för 7 år sedan.

                                           Bild: Rut och Knut.

Så lyckat! att vi kunde sammanstråla med Martin och barnen, som just varit och tittat på fiskar, skorpioner och koraller på akvariet. Så spännande att höra.

Det passade väldigt bra att fika ihop med dem en stund, innan vi tog vår runda i affären. Trevligare kalas kunde man väl knappt tänka sig just då. Rut och Knut var i toppform! Och det smittade av sig på oss allihopa.



Dåligt förberedda som vi var, hade vi inte tänkt så långt. Det blev svårt för de hjälpsamma Ikea-killarna att stuva in databordet, som vi passat på att köpa;

Men det löste sig till sist och vi hann med att svänga förbi Theresia med.

Nu skall vi väl se till att få ordning i alla lådor och skåp runtomkring vår dataplats innan vi börjar kratta i trädgården någon dag.

PS. De där 8 hjulen till diskmaskinen, som vi egentligen var ute efter på Ikea kom med posten igår ...

Trevlig helg!



2 kommentarer:

  1. Trevlig Helg! Så fint ni får det.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilken effektiv utflykt. Så trevligt att möta släkten, och fynda på IKEA. Var inte Valborg varmare förr i tiden, eller hur?

    SvaraRadera